Nya Quality Hotel The Mill

Quality Hotel The Mill har äntligen slagit upp dörrarna, nu i helt ny skepnad efter en renovering. Hotellet ligger vid korsningen Amiralsgatan/Föreningsgatan, ett stenkast från populära Möllan i Malmö.

På hotellet väntar 224 hotellrum i en mängd olika storlekar, utspritt på 13 våningar. På entréplan finns deras nya cocktailbar The Mill Bar, med egen ingång, och på våning 2 hittar du restaurangkonceptet Brasserie X. Dessutom har de ett fräscht gym och ett centralt beläget garage under hotellet.

Nordens bästa hotellkedja 2019

När affärsresenärerna själva utser Nordens bästa hotellkedja så är det Elite Hotels som bland 36 hotellkedjor fått den stora äran att titulera sig Nordens bästa hotellkedja 2019.

”Elite Hotels har under många år legat i täten och vi vill gratulera den svenska hotellkedjan till att ha stigit upp på förstaplatsen och blivit Nordens bästa Hotellkedja 2019. Det här är ett prestigefullt pris och i stenhård konkurrens med Nordens 36 största hotellkedjor rankas Elite Hotels högst av affärsresekunderna”, säger Jan Borg, VD på Nordic Bench.

Lobbyjobba på Scandic

Ibland är det skönt att ge kontoret nobben och fokusera på sin grej i en avspänd och inspirerande miljö. På Scandic vill de att lobbyn ska vara en levande mötesplats. Därför är de väldigt måna om att du ska ha det bra när du är hos dem, oavsett om du bor på hotellet eller är på tillfälligt besök med din laptop.

Fritt wifi
Stabil uppkoppling utan registrering och krångliga koder.
Gott kaffe
Du behöver aldrig sitta utan kaffe. På många hotell finns baristakaffe.
Sköna sittplatser
Sjunk ner i en skön fåtölj med lurarna på eller ta ett möte i en trivsam soffgrupp.
Community tables
Bra arbetsbord med belysning och eluttag när du behöver sitta ergonomiskt – finns på många av Scandics hotell.