Online bokningen

Täby Resebyrå är ett ledande Affärsrese-företag i Sverige.Vi förser våra kunder med kvalificerade lösningar för deras krav på reserelaterade tjänster.

Våra kunder drar nytta av användningen av modern teknik i både online och offline-situationer samtidigt som vi använder sökmotorer inte bara i bokning online men även vid användning av personlig service. Användningen av sökmotorer tillåter oss att aktivt främja och föreslå lägsta möjliga flygpriser, oavsett om priset är att finna på en webbplats eller i GDS.

Vi gör kvalificerad analys av dina resmönster. Täby Resebyrå är specialister på affärsresor. Våra viktigaste fördelar är att vi kombinerar utmärkt personlig kundservice med moderna verktyg för affärsresor. En stark lokal etablering och arbetar i nära samarbete med våra kunder, i kombination med att vi använder en modern teknik som grundstenar i Täby Resebyrås fortsatta framgång och tillväxt på den svenska marknaden. Täby Resebyrå är partner med Egencia som är en av de största globala resebyråkedjorna. Således kombinerar kraften i en global aktör med individanpassade kundtjänster i en lokal resepartner.

E-postadress:Glömt lösenordet

Online check in